Helsingin ytimessä, Narinkkatorin reunalla seisoo Einari Teräsvirran vuonna 1977 suunnittelema kolossaalinen talo. Sen suojellun julkisivun taakse on valmistunut toimisto- ja liiketilaa, jonka vertaista ei Suomessa ole. Talo on valtava, kerrospinta-ala samoin. Yhdessä tasossa olevaa tilaa on kussakin kerroksessa jopa 3000m2.


Suomalais-englantilaisen suunnittelutiimin työtä on ohjannut se kaikkein tärkein: ihminen. Vaikuttavat ja viihtyisät julkiset tilat palvelevat kaikkia talon käyttäjiä. Jokaisen asiakkaan tilanteeseen ja tarpeisiin pohjautuvalla workplace-suunnittelulla tilat tukevat juuri oikealla tavalla jokaisen vuokralaisen bisnestä.

1977

Rakennusvuosi

23 494

Neliöt

2020

Uudistettu

8

Kerrokset


Pidä väkesityytyväisenä

Työn merkitys on yksilöllinen ja sosiaalistava. Työn avulla ihminen rakentaa keskeisen osan identiteetistään ja suhteistaan, saa kavereita, ystäviä, elämänkumppanin. Moni on valveillaoloajastaan enemmän työpaikalla kuin läheistensä kanssa. Siksi toimitilojen sijaintia ja mukavuutta, aula- ja ravintolapalveluiden, neuvottelu- ja pysäköintitilojen merkitystä ei kannata vähätellä.


Energiatehokas jaympäristöystävällinen

Talon ja tilojen energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys on toteutettu uusimmalla tekniikalla ja innovatiivisilla ratkaisuilla. Arkadia on liitetty kaukolämpö- ja -kylmäverkkoon. Sen uudet ikkunat, led-valaistus ja valaistuksen ohjaus, uusittu ilmanvaihtojärjestelmä, vähän kuluttavat ja osin automaattiohjatut vesikalusteet sekä tehokas ja helppo jätteidenlajittelu lisäävät kiinteistön viihtyisyyttä sekä vähentävät energian kulutusta. Rakennukselle on myönnetty kansainvälisen BREEAM-ympäristösertifikaatin Very Good -taso.

Ota yhteyttä